New PDF release: Valmennus 1a: 35 laululeikkiä (Finnish Edition)

By Susanna Király

Zoltán Kodályn musiikkikasvatusfilosofian periaatteisiin kuului ajatus siitä, että jokaisella lapsella tulisi olla oikeus ja mahdollisuus musiikin kielen oppimiseen ja tämän oppimisen tulisi tapahtua lapselle luonnollisella ja helpolla toimintatavalla.

Susanna Királyn tavoitteena on ollut kehittää tietokoneavusteinen Kodályn ajatuksiin pohjautuva opetusmenetelmä musiikin teorian ja säveltapailun perustason oppimiseksi hyvin ja tehokkaasti.

Susanna Király on kehittänyt kuusi-osaisen Prima Vista oppikirja-sarjan ja teki aiheesta myös väitöskirjan Helsingin yliopistossa keväällä 2012. (Computer-aided Ear-training: a modern method of Kodály’s track academic Philosophy).

’Valmennus 1a’ kirja on Prima Vista sarjan valmentava materiaali ja se sisältää 35 säveltapailun tehtäväosiota. Tehtävät ovat suomalaiset ja unkarilaiset lastenlaulut ja sopivat aloittelijoille, jotka haluavat oppia lukemaan ja kirjoittamaan nuotteja. Kirjan alussa ovat tehtäväsivut ja toisessa osassa ovat vastaussivut. Siksi kirja sopii hyvin sekä luokkaopetukseen että omatoimiseen opiskeluun. Jokaisen lastenlaulun kuuluu leikki tai peli.

Zoltán Kodály philosophy of tune schooling ideas was once the concept each baby must have the best and the chance to benefit the language of track, and this studying should still ensue a toddler in a normal and straightforward approach of working.

Susanna Király’s objective used to be to strengthen a style for song conception and ear education studying the fundamental point good and successfully in line with the Kodály process. Király has built a six-part Prima Vista textbook sequence and used to be at the doctoral dissertation on the college of Helsinki within the spring of 2012. (Computer-aided Ear-training: a latest method of Kodály's tune academic Philosophy).

‘Valmennus 1a’ booklet is the preparatory fabric of Prima Vista sequence and features a 35 ear education projects. those initiatives are Finnish and Hungarian kid's songs, and they're compatible for novices who are looking to discover ways to learn and write track. activity pages are in the beginning of the publication and within the moment half are the reply pages. that is why the ebook is definitely suited to either the school room and for self-study. to every tune belongs a game.

Show description

Read or Download Valmennus 1a: 35 laululeikkiä (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

New PDF release: Anni Domini: Runokirja (Finnish Edition)

Lapsuus täynnä enkelinsiipiä,mummon kanssa Nurmeksen kirkossalaulamassa virsikirja nurinpäin. Variksensaappaita, valkoiset kiiltonahkakengät,ne olivat puristavat, kauniit, mutta epämukavat. Tarkoitettiin useless, ja ainoastaan, prinsessan jalkoihin. Minä en ollut prinsessa, useless pienitanssiva pelokastyttö, maailman torien kasvatti.

Get Hopestar: Tieteisromaani (Finnish Edition) PDF

Valtava avaruuskaupunkialus Hopestar pakenee Maasta ydinsodan jaloista. Maa on tuomittu tuhoutumaan, ihmisten ahneuden ja riiston tähden. Alus ja sen mukana olevat ihmiset lähtevät etsimään uutta planeettaa asuttavaksi. Tarina kertoo aluksen ihmisten elämästä aluksella.

Download e-book for kindle: Matkalla Espoosta Helsinkiin: Laajennettu painos (Finnish by Jäävalo Juha

Runoteos, kokoelma 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa tehdyistä runoiluista

Read e-book online Ostotoiminta: Ostotoiminta tutuksi (Finnish Edition) PDF

Sisältö painottaa ostotoiminnan taloudellista merkitystä ja oston kehitystä tärkeäksi tekijäksi nykyaikaisessa yritysten kilpailutilanteessa. Aluksi luodaan katsaus kaupankäynnin, pankki- ja rahajärjestelmän sekä ostotoiminnan kehitykseen. Sen jälkeen tarkastellaan ostotoiminnan tehtäviä ja tavoitteita.

Extra resources for Valmennus 1a: 35 laululeikkiä (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Valmennus 1a: 35 laululeikkiä (Finnish Edition) by Susanna Király


by Joseph
4.5

Rated 4.28 of 5 – based on 7 votes

Published by admin