Get PESÄNSUOLAISET: historiallinen romaani (Finnish Edition) PDF

By Aulis Saarijärvi

Näistä tapahtumista on eletty yli 900 vuotta. Perin vähän ihminen on muuttunut pesänsuo­laisten esivanhempiensa tavoista. Yhä meillä on syvällä sisällämme tahto päästä parempaan. Ha­luamme kiihkeästi onnellisuuden elämäämme.
Juonittelemme, pyrimme haalimaan valtaa ja varallisuutta. Olemme sivistyneen välinpi­tämättömiä toisistamme. Koulutus on antanut uusia välineitä tarpeisiimme. Alistamme byrokratialla heikoimpiamme. Kiellämme erilaisuuden liiallisena joukossamme.
Hahmoissamme elävät vielä Yöhuutaja, Samme, Touru, Peltotuppu, Juoksu-Jaakko ja Ilona. He ovat naapureitamme, työtovereitamme tai lähisukulaisiamme. Elämme pesänsuolaisten vanhaa perintöä jatkaen. Sen vaikutuksesta ei voi erota tai luopua.

Show description

Read or Download PESÄNSUOLAISET: historiallinen romaani (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Anni Domini: Runokirja (Finnish Edition) by Satu Tanninen PDF

Lapsuus täynnä enkelinsiipiä,mummon kanssa Nurmeksen kirkossalaulamassa virsikirja nurinpäin. Variksensaappaita, valkoiset kiiltonahkakengät,ne olivat puristavat, kauniit, mutta epämukavat. Tarkoitettiin useless, ja ainoastaan, prinsessan jalkoihin. Minä en ollut prinsessa, useless pienitanssiva pelokastyttö, maailman torien kasvatti.

Get Hopestar: Tieteisromaani (Finnish Edition) PDF

Valtava avaruuskaupunkialus Hopestar pakenee Maasta ydinsodan jaloista. Maa on tuomittu tuhoutumaan, ihmisten ahneuden ja riiston tähden. Alus ja sen mukana olevat ihmiset lähtevät etsimään uutta planeettaa asuttavaksi. Tarina kertoo aluksen ihmisten elämästä aluksella.

Get Matkalla Espoosta Helsinkiin: Laajennettu painos (Finnish PDF

Runoteos, kokoelma 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa tehdyistä runoiluista

Download e-book for iPad: Ostotoiminta: Ostotoiminta tutuksi (Finnish Edition) by Jukka Tikka

Sisältö painottaa ostotoiminnan taloudellista merkitystä ja oston kehitystä tärkeäksi tekijäksi nykyaikaisessa yritysten kilpailutilanteessa. Aluksi luodaan katsaus kaupankäynnin, pankki- ja rahajärjestelmän sekä ostotoiminnan kehitykseen. Sen jälkeen tarkastellaan ostotoiminnan tehtäviä ja tavoitteita.

Extra resources for PESÄNSUOLAISET: historiallinen romaani (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

PESÄNSUOLAISET: historiallinen romaani (Finnish Edition) by Aulis Saarijärvi


by Paul
4.3

Rated 4.03 of 5 – based on 38 votes

Published by admin