Download e-book for kindle: Mitä pahaa on pilvilinnoissa (Finnish Edition) by Mirjam Nordström,Ann-Monica Nemeschansky

By Mirjam Nordström,Ann-Monica Nemeschansky

Keski-iän ohittanut nainen kaipaa rakkautta, syliä, johon kaivautua. Netistä löytyy Ilmari, herrasmies vailla vertaa. Yhdessäoloa varjostaa kuitenkin Ilmarilla todettu syöpä. Nainen on onneton, paniikissa. Miten tässä näin kävi juuri kun he olivat niin onnellisia? Ilmarilta kuluu huomattavia summia hoitoihin, ja nainen auttaa parhaansa mukaan.
Yhteiseloon tulee ongelma toisensa jälkeen. Ilmari katoaa päiviksi työmatkoilleen; ei ota yhteyttä. Nainen rupeaa epäilemään Ilmarin käytöstä ja ryhtyy ottamaan selvää asioista. Mitä kaikkea sitten löytyykään! Nainen on tyrmistynyt ja ottaa poliisiin yhteyttä.
Sitten alkaakin tapahtua. Miten pilvilinnat voivat romahtaa näin? Nainen tajuaa olevansa narsistin uhri. Hurja tarina on opetus naisille. Juuri tällaisen "unelmamiehen" sinäkin voit löytää netistä. Narsisti jättää aina jälkensä uhriinsa, syvät vakavat vauriot.

Show description

Read Online or Download Mitä pahaa on pilvilinnoissa (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download PDF by Satu Tanninen: Anni Domini: Runokirja (Finnish Edition)

Lapsuus täynnä enkelinsiipiä,mummon kanssa Nurmeksen kirkossalaulamassa virsikirja nurinpäin. Variksensaappaita, valkoiset kiiltonahkakengät,ne olivat puristavat, kauniit, mutta epämukavat. Tarkoitettiin useless, ja ainoastaan, prinsessan jalkoihin. Minä en ollut prinsessa, useless pienitanssiva pelokastyttö, maailman torien kasvatti.

Get Hopestar: Tieteisromaani (Finnish Edition) PDF

Valtava avaruuskaupunkialus Hopestar pakenee Maasta ydinsodan jaloista. Maa on tuomittu tuhoutumaan, ihmisten ahneuden ja riiston tähden. Alus ja sen mukana olevat ihmiset lähtevät etsimään uutta planeettaa asuttavaksi. Tarina kertoo aluksen ihmisten elämästä aluksella.

Download PDF by Jäävalo Juha: Matkalla Espoosta Helsinkiin: Laajennettu painos (Finnish

Runoteos, kokoelma 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa tehdyistä runoiluista

Ostotoiminta: Ostotoiminta tutuksi (Finnish Edition) - download pdf or read online

Sisältö painottaa ostotoiminnan taloudellista merkitystä ja oston kehitystä tärkeäksi tekijäksi nykyaikaisessa yritysten kilpailutilanteessa. Aluksi luodaan katsaus kaupankäynnin, pankki- ja rahajärjestelmän sekä ostotoiminnan kehitykseen. Sen jälkeen tarkastellaan ostotoiminnan tehtäviä ja tavoitteita.

Extra info for Mitä pahaa on pilvilinnoissa (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Mitä pahaa on pilvilinnoissa (Finnish Edition) by Mirjam Nordström,Ann-Monica Nemeschansky


by Mark
4.4

Rated 4.70 of 5 – based on 3 votes

Published by admin