Read e-book online Kotikonnun eväillä elämän tolalla: Aikamatkalla ihmisten PDF

By Heikki K Lähde

Ihanaa, kun olet kiinnostunut uskomattoman salaperäisestä maauskosta. Onhan kaiken energiamme alkulähde edelleen maaseudun mullan uumenissa. Nostalgisuutta maustavat luonnollisen luonnon mielenrauhaa ja terveyttä aikaansaavien elomuotojen katsaukset.
Kirjassa kerron erillisinä lukuina oman kotikontuni menneisyydestä tutkimusteni ja kokemusteni perusteella sekä nuoruusajastani ennen traktoriseurueen tuloa lihasvoiman avuksi noin puoli vuosisataa sitten.
Kerron puun ihmeellisestä matkasta metsästä maailmalle. Puu kaatui justeerilla. Hevoskuljetusta seurasi uittokuljetus hevosen ja ihmisten voimin. Ponttoopurukka vietti viikkokausia järvellä kelluvalla lautalla asuen ja tukkilauttoja kuljettaen. Hiki hitsasi hevosen ja ihmisen työpariksi.
Kerron myös isoisäni ja isäni elotaipaleiden matkasta siihen torppaan, pass overä he elivät ja leave outä sain juuret ja siivet eväikseni elämäni elotaipaleelle tuhansien ihmisten kotikonnuille jopa viiden entisen läänin alueilla.
Kirja valaisee entisajan elämää maaseudulla ja kotikonnuillani omalta osaltani yhdeksän vuosikymmenen aikana.
Kerronnallani olen ajatellut auttaa isovanhempia palauttamaan muistiinsa ennenvanhan elomuotoa lastenlastensa kanssa tapahtuviin keskusteluihin. Elomuotojen perinteet siirtyvät näin uusille sukupolville. Kotisivuni: Kalevinkotikontu.

Show description

Read Online or Download Kotikonnun eväillä elämän tolalla: Aikamatkalla ihmisten parissa (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download e-book for iPad: Anni Domini: Runokirja (Finnish Edition) by Satu Tanninen

Lapsuus täynnä enkelinsiipiä,mummon kanssa Nurmeksen kirkossalaulamassa virsikirja nurinpäin. Variksensaappaita, valkoiset kiiltonahkakengät,ne olivat puristavat, kauniit, mutta epämukavat. Tarkoitettiin useless, ja ainoastaan, prinsessan jalkoihin. Minä en ollut prinsessa, useless pienitanssiva pelokastyttö, maailman torien kasvatti.

Download e-book for kindle: Hopestar: Tieteisromaani (Finnish Edition) by Joni Léman

Valtava avaruuskaupunkialus Hopestar pakenee Maasta ydinsodan jaloista. Maa on tuomittu tuhoutumaan, ihmisten ahneuden ja riiston tähden. Alus ja sen mukana olevat ihmiset lähtevät etsimään uutta planeettaa asuttavaksi. Tarina kertoo aluksen ihmisten elämästä aluksella.

New PDF release: Matkalla Espoosta Helsinkiin: Laajennettu painos (Finnish

Runoteos, kokoelma 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa tehdyistä runoiluista

Get Ostotoiminta: Ostotoiminta tutuksi (Finnish Edition) PDF

Sisältö painottaa ostotoiminnan taloudellista merkitystä ja oston kehitystä tärkeäksi tekijäksi nykyaikaisessa yritysten kilpailutilanteessa. Aluksi luodaan katsaus kaupankäynnin, pankki- ja rahajärjestelmän sekä ostotoiminnan kehitykseen. Sen jälkeen tarkastellaan ostotoiminnan tehtäviä ja tavoitteita.

Extra resources for Kotikonnun eväillä elämän tolalla: Aikamatkalla ihmisten parissa (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Kotikonnun eväillä elämän tolalla: Aikamatkalla ihmisten parissa (Finnish Edition) by Heikki K Lähde


by Ronald
4.3

Rated 4.70 of 5 – based on 25 votes

Published by admin