Read e-book online Ikihonkien huminoita (Finnish Edition) PDF

By Leo Salmela

Evakossa syntyneen ja Lapissa kasvaneen omakohtaisia muistemia elämästä Lapissa, nuoruusvuosien eränkäynneistä tunturien maassa sekä vuosia jatkuneesta itseopiskelun tiestä joogan, hypnoosin ja intialaisen filosofian alueilta. Tekijän nuoruusvuosien suunnitelmiin kuului hypnoosinäytännöt sekä askeettinen poikamieselämä luonnon läheisyydessä näytäntöjen välille. Liekö ollut tahto Herran, kun suunnitelmat muuttuivat ja askeettisen poikamieselämän sijaan tuli nuoruuden romanssi ja avioelämä.

Show description

Read or Download Ikihonkien huminoita (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Get Anni Domini: Runokirja (Finnish Edition) PDF

Lapsuus täynnä enkelinsiipiä,mummon kanssa Nurmeksen kirkossalaulamassa virsikirja nurinpäin. Variksensaappaita, valkoiset kiiltonahkakengät,ne olivat puristavat, kauniit, mutta epämukavat. Tarkoitettiin useless, ja ainoastaan, prinsessan jalkoihin. Minä en ollut prinsessa, useless pienitanssiva pelokastyttö, maailman torien kasvatti.

Download PDF by Joni Léman: Hopestar: Tieteisromaani (Finnish Edition)

Valtava avaruuskaupunkialus Hopestar pakenee Maasta ydinsodan jaloista. Maa on tuomittu tuhoutumaan, ihmisten ahneuden ja riiston tähden. Alus ja sen mukana olevat ihmiset lähtevät etsimään uutta planeettaa asuttavaksi. Tarina kertoo aluksen ihmisten elämästä aluksella.

Get Matkalla Espoosta Helsinkiin: Laajennettu painos (Finnish PDF

Runoteos, kokoelma 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa tehdyistä runoiluista

Get Ostotoiminta: Ostotoiminta tutuksi (Finnish Edition) PDF

Sisältö painottaa ostotoiminnan taloudellista merkitystä ja oston kehitystä tärkeäksi tekijäksi nykyaikaisessa yritysten kilpailutilanteessa. Aluksi luodaan katsaus kaupankäynnin, pankki- ja rahajärjestelmän sekä ostotoiminnan kehitykseen. Sen jälkeen tarkastellaan ostotoiminnan tehtäviä ja tavoitteita.

Extra info for Ikihonkien huminoita (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Ikihonkien huminoita (Finnish Edition) by Leo Salmela


by Kenneth
4.3

Rated 4.78 of 5 – based on 42 votes

Published by admin